HET ADMINISTRATIEKANTOOR


Mastaba is een administratiekantoor in de regio Amsterdam waarmee u met een fris blik door het wel en wee van uw onderneming zal lopen. Wilt u dat uw financieel plaatje klopt en overzichtelijk blijft? De voortgang van uw zaak zal hiervan afhangen, wilt u het met plezier voortzetten. Dankzij een kloppend en overzichtelijk financieel plaatje kunt u namelijk uw eigen ondernemersdoelstellingen vaststellen. Bij Mastaba sluiten deze belangen dan goed aan, omdat heel uw bedrijfsadministratie geen bittere beleving mag worden. Kiest u voor Mastaba kunt u zich voorbereiden op een vliegende start waarin u in enkele stappen de meest essentiële bedrijfsorganisatorische principes meekrijgt.


DIENSTEN


Het concept bij Mastaba is een uit het hart van de bedrijfsorganisatie ontworpen vaste kern die uitkomst biedt op maat. Bij Mastaba heeft u namelijk in één keer heel uw bedrijfsorganisatie in kaart en in gang gezet. De naam Mastaba zegt het namelijk al: het massief object dat uw toewijding bemerkt. Daar investeert u in. Heeft u zelf al eens de boekhouding meegemaakt? Sluit deze namelijk goed af aan het eind van een periode dan creëert dat steeds meer grond en meer ruimte om nieuwe ideeën te ontwikkelen en wellicht te gaan uitbreiden. Vanuit dat spectrum heeft Mastaba namelijk een zodanig proces ontwikkeld voor de bedrijfsadministratie dat alles dat coëfficiënt is binnen dat ene proces niet alleen gecoördineerd is maar ook gecontroleerd zodat de juiste stappen kunnen worden gezet naar kosten efficiency en effectiviteit. De kwaliteit van dit proces boven alles wordt van buitenaf uw bedrijfsprocessen ook gecoördineerd, gecontroleerd en gaandeweg verbeterd door Mastaba waar nodig. Vanuit deze principes krijgt u heel uw bedrijfsadministratie begroot, gebudgetteerd, boekhoudkundig aangemaakt, sub-administratief geopereerd, de correspondentie gevoerd met uw stakeholders omtrent de operationele afwikkelingen, belastingaangiftes gedaan enz. U kunt ook slechts een deel van uw bedrijfsadministratie overhandigen. Dit hangt af van de beschikking die er is binnen Mastaba. Komt het zo uit dan kan bijvoorbeeld slechts de sub-administratie bij u op kantoor worden uitbesteed aan Mastaba zodat u met de rest van uw bedrijfsadministratie door kan. Het kan ook voorkomen dat u slechts uw belastingaangiftes ingevuld wil hebben. Gaandeweg afhankelijk van de beschikking biedt Mastaba u deze diensten op maat.


Wat wordt u geboden?


  • Maatwerk bedrijfsadministratie (de vertaling van uw bedrijf naar de boekhouding en werkkapitaalmanagement)
  • Het verwerken van deze bedrijfsadministratie en de correspondentie met stakeholders
  • Verslaggeving (Jaarrekeningen, resultatenrekeningen)
  • De aangiftes btw, loon en/of inkomstenbelasting en advies op maat
  • Externe verslaglegging/Jaarrekening deponeren bij KVK (indien BV)


De Werkwijze

De urenregistratie, de mate van productiviteit en de kwaliteitscontrole binnen de bedrijfsadministratie levert u scherpe tarieven op. Dit bundelt samen tot één terugkerende factuur dat voor u wordt opgesteld door het gestelde werkproces. Tevens voor het werkkapitaalmanagement kan er in één terugkerende factuur voor u worden gefactureerd tezamen met de urenregistratie, de mate van productiviteit en de kwaliteitscontrole. Al deze informatie wordt in een handomdraai ter beschikking gesteld in de financiële applicatie Exact. Exact levert aan Mastaba de financiële applicatie 'Exact live 2020" met vele taken en opties voor het voeren van uw bedrijfsadministratie die ook direct aan uw eigen werkplaats gekoppeld kan worden d.m.v. slechts toegang tot inzage of het uitbreiden naar het pakket met applicaties speciaal voor het bijhouden van uw handelsomgeving of productieomgeving. Zelf kunt u ervoor kiezen welke optie u gekoppeld wilt uit Exact op uw eigen werkvloer of dat u liefst geen koppeling wil behalve slechts de communicatie met Mastaba in directe lijn. Exact is in een notendop voor 90% de digitale werkplek bij Mastaba. Zo kunt u vaststellen waar de innovatie ligt in het nieuwe ondernemen. Het is net zo bijzonder als een bedrijfspand, alleen krijgt u er meer voor terug. De juiste aandacht op maat.Het Complot

Het ondernemerschap heeft zijn leuke kanten en ook zijn foute kanten. Wij zijn iedere dag wel uitgedaagd om goede beslissingen te nemen en op te passen van negatieve invloeden. Bij de verwerking van uw bedrijfsadministratie kan er bijvoorbeeld per eenvoudige wijze een spookfactuur insluipen. Daarom wordt er bij Mastaba op absoluut gepaste expertise rekening gehouden met de kans op die negatieve invloeden. Met het tot stand brengen van een overeenkomst bij Mastaba zijn niet alleen uw gegevens, maar ook dat van uw stakeholders beschermd. Deze vorm van protectionisme zit zo contractueel verweven en is met de juridische organisatie Das Rechtsbijstand zo kortgesloten. Op deze manier kunnen wij er samen voor zorgen dat wij tijdens het ondernemen niet alleen een veilige omgeving creëren, maar ook een positievere.


Het Motto

Als ik op een dag wakker wordt en onze steden zien er zo (links op de foto) uit, dan is één van de hoofddoelen tot nagenoeg bereikt. Mastaba zet zich niet alleen vanuit de bedrijfsadministratie in. Het zekere doel dat wordt geambieerd bij Mastaba is het bezorgen van synergie. Het mogen samenbrengen van netwerken om de juiste impuls te geven aan de verdere ontwikkeling van ons menselijk bestaan. Het is aan de links geplaatste foto al opmerkelijk dat al voordat de uitgelichte meest besproken moderne plannen in gang worden gezet de ecologie met kroon boven alles mag uitsteken. Alvorens dit ecologisch plan in gang wordt gezet mag een toewijding bijna voelen net een mythologische reuze koperen Talos die er was ingezet voor het voortbestaan van het Grieks eilandje Kreta. Alleen moet de compositie niet (alleen) uit koper bestaan, echter een meer ecologisch bewuster mindset. Aangezien deze reus zo in een nieuw jasje wordt gestoken mag het ook anders heten. Bijvoorbeeld 'Leaf'. Stel dat deze ecologisch bewuste Leaf uit de grond kan rijzen net een reus, kunnen wij het op een dag wel de corporatie noemen die de wereld met een groene mindset in stand houdt. Dat wij in ieder geval langs groene wegen bewustere keuzes blijven maken.

- Vincent Leetz-

(Oprichter Mastaba)


Uitgelicht


Ook bij de overheidsinstellingen is Mastaba in werk te stellen voor diens bedrijf administratieve expertise. Namelijk is diens ervaring bij De Nederlandse Bank één van de prettigste opdrachten geweest om mee te maken. Ten eerste moet u zich voorstellen dat u toen letterlijk op goud zat, u maakte daar leuke collega's of bedrijfscultuur mee en u kreeg bij afscheid na de opdracht zo'n mooi bedankje als aandenken. De tijd is de essentie en dat vergeet u ook nooit meer.De Oprichter

Met dank aan de juiste mindset en ervaring op een grote diversiteit aan type organisaties, werkprocessen en bedrijf administratieve functies doet het mij een genoegen om het concept Mastaba tot leven te hebben geroepen. Het geeft een frisse blik op eerst de historische feiten en dan voor wat de toekomst hiermee heeft inbegrepen. Als de oprichter en bedrijfseconomische bedrijfsadministrateur met controlling en treasury eigenschappen heet ik u welkom bij het nieuwe ondernemen. Het zal even wennen zijn zonder een vaste bedrijfspand als werklocatie voor Mastaba. Alhoewel juist virtueel. Er is juist digitale ruimte genoeg voor het beheersen van deze type werkzaamheden en daar moet het zeker nog een tijdje doordringen bij de menigte. Door te investeren in deze manier van innovatie creëert u juist meer ruimte om uzelf maar liefst vrijer te kunnen bewegen. Hiermee nodig ik u uit op het intakegesprek in persoon om u het wel en wee bij Mastaba bij te brengen in één van de vele geschikte plekken van Amsterdam die er ter beschikking zijn gesteld om ook zakelijk te ontmoeten. Alvast tot ziens en tot uw dienst.

- Vincent Leetz -

   (Oprichter)